');
 • Mijn overgewicht

 • Mijn naam is Harriet.

  Ik ben al meer dan 10 jaar Cambridge gewichtsconsulent

  en al meer dan 21 jaar moeder van 2 kinderen.

   

  Het verhaal van mijn overgewicht

  Van jongs af aan had ik altijd al een beetje overgewicht wat ik goed met ruim zittende kleding kon verbergen. Trouwen, 2 kinderen, verhuizen naar het buitenland en binnen drie jaar weer terug naar Nederland, stress op het werk en thuis vergden haar tol van mijn geest en lichaam. Ik was vaak verdrietig en ongelukkig. Stiekem, zonder dat mijn man en kinderen het zagen,  (vr)at ik veel chocolade, chips en koekjes en probeerde ik gelukkiger te worden, tenminste op die momenten voelde ik mij heel even een beetje gelukkiger. Alleen werkte dit averechts, ik werd steeds dikker en dikker en daarbij ook steeds ongelukkiger.

  Natuurlijk probeerde ik af te vallen, verschillende afslank-programma's met en zonder bewegen, maar niets hielp mij met echt gelukkiger worden. Totdat ik het besluit heb genomen om het nog één keer te proberen. Via een collega van het werk van mijn man kwam ik in contact met een Cambridge gewichtsconsulent die mij ging begeleiden bij het afvallen. De kilo's vlogen er af, wonder boven wonder kon ik het volhouden en werd ik slanker en slanker en gelukkiger!  Wow, wat een energie kreeg ik, dit wil ik met anderen delen. Al meer dan 10 jaar ben ik Cambridge gewichtsconsulent en heb ik meer dan tweehonderd mensen geholpen met verantwoord afvallen naar bewust genieten.

  Graag deel ik mijn ervaringen en help ik mensen die, net als ik, hun gewicht in evenwicht willen brengen en behouden. Wil je meer informatie of een afspraak maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

 • Creating Beautiful Smiles Every Day