');
 • Cambridge Weight Plan afslank producten

 • In de diverse fasen van het stappenplan werk ik met Cambridge Weight Plan maaltijdvervangers. Deze afslank producten worden door de Europese Warenautoriteit voor Voedselveiligheid gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. EFSA, (VO (EU) Nr. 432/212). Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij jouw consulent en dus niet in de winkel of via internet verkrijgbaar. 

  Onze heerlijke producten bevatten de vitamines en mineralen die jij nodig hebt voor evenwichtige voeding en gezond gewichtsverlies. Kies uit makkelijk te mengen shakes, soepen, pap, heerlijke smoothies of probeer onze smakelijke chocolade- en yoghurt bedekte repen. Ook hebben we handige kant en  klaar shakes die perfect zijn wanneer je op reis bent.

 • Prijzen van de afslank producten

  In de periode dat je het stappenplan volgt en de producten bij mij afneemt is de wekelijkse begeleiding door mij gratis. Je betaalt alleen éénmalig € 25,-- voor het intakegesprek.De prijzen van de afslank producten zijn afhankelijk van de Stap waarmee je start. Stap 1 is vanaf € 7,95 per dag voor al jouw eten, inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Je kunt bij mij contant of met pin betalen.

 • Shakes, Smoothies, Soepen, Pappen, Repen en Extra's

 • Start vandaag

  In tegenstelling tot elk ander dieet bied ik jou unieke persoonlijke begeleiding, met daarbij een uitgebreid assortiment fantastische producten. Een stappenplan die iedereen kan volgen ongeacht wat jouw omstandigheden of gewichtsverlies doelen zijn.